About Me

Assalamualaikum.. 

Nama saya Nurul Husna bt Abdul Razak. Panggil Husna. Nama di facebook saya guna Nurul Husna. Tapi kalau cari memang ramai Nurul Husna. So kalau nak add friend boleh klik link FB saya. Saya seorang isteri dan mama kepada seorang puteri comel. 






Sebelum ini saya belajar di Universiti Malaysia Pahang (UMP). Kini saya masih bekerja dengan syarikat.Saya mengenali Shaklee sebelum berkahwin lagi. Cuba cara set kurus yang selamat dan berkesan. Memang nampak kesannya tetapi saya berhenti bila botol-botol Shaklee saya hilang dicuri-kes pecah cermin kereta. Bila dah berkahwin dan disahkan mengandung, saya beli sekali lagi. Saya beli sebab saya ni ada maslah kurang kalsium (kaki selalu kejang) dan kurang Hemoglobin (HB). Lepas berpantang, baru terdetik hati saya untuk jadi ahli bila kawan 1 pejabat cerita kelebihan menjadi ahli (padahal saya dulu yang consume Shaklee sebelum dia..hihi..perancangan Allah). 

Sekarang saya dalam proses untuk serius dalam Shaklee dan membantu ramai orang diluar sana untuk jadi lebih sihat dan menjana pendapatan dengan Shaklee. Setakat ini saya boleh menambah pendapatan bayar keperluan saya (bayar pengasuh dan tambang pergi balik kerja >RM500). Saya amat mengalu-alukan jika ada ibu-ibu atau bapa-bapa atau bujang pun boleh,  yang berminat nak menyertai group coaching business Shaklee kami. Kami akan ajar dari A-Z. Lengkap kami ajarka semuanya. Janji mau belajar dan ada kemudahan seperti internet, laptop dan smartphone je!  

Pada anda yang tercari-cari income sampingan. Atau berminat nak buat business tapi tak tahu dan tak pandai nak mulakan bagaimana, jom sertai keluarga besar kami. InsyaAllah pasti takkan menyesal punya! Kami akan bimbing dari tak pandai jadi pandai tau!

Berminat untuk sertai kami, email kepada nurulhusna.ar@gmail.com

No comments:

Post a Comment

meh komen skit (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...