Shaklee National Conference 5-7 Jun 2015

Assalamualaikum dan hi,


Semalam baru je berakhir Shaklee National Conference untuk tahun 2015 kt Mines International Exibiton Conviention Centre, Serdang. Walaupun dapat pegi hari Ahad 7 Jun 2015 je. dan sebelah pagi sahaja... tapi terasa keseronokan NC tu... mana taknya, tgk kawan-kawan diikhtiraf dalam Shaklee. Bila tgk kawan-kawan Shaklee naik pentas, semangat kita pun membara nak naik pentas untuk tahun hadapan.. kena usaha lebih lagi ni..

Macam-macam aktiviti yang diadakan sepanjang NC berlangsung, ada pemeriksaan kesihatan, keterangan berkenaan penjagaan kulit wajah, cara penggunaan pencuci rumah dan pencuci pakaian. Ada jualan barang-barang dari Shaklee jugak. Untuk pembelian RM500 ke atas dan RM1000 ke atas dapat lucky draw...memang meriah lah...tak rugi pegi walaupun sekejap.

Dalam dewan, selain pengikhtirafan kepada ahli-ahli Shaklee, aktiviti diselang selikan dengan perkongsian dari Master-Master Shaklee. kebanyakkan memberi motivasi dan kata-kata semangat kepada semua yang hadir. Dari yang dulunya hanya surirumah biasa hingga lah yang berkerjaya sebagai jururawat, peguam dan jurutera. Semuanya boleh berjaya jika ada kemahuan dan semangat yang tinggi.

Rasa puas dan seronok tu belum hilang lagi dan ditambah semangat membara untuk terus menerajui empire Shaklee ni... Banyak kelebihan yang Shaklee bagi pada ahli-ahli dia tak sama macam majikan ditempat kerja bagi.. Salah satunya boleh bekerja dari rumah... Tapi kena berdisiplin tinggi lah.. Sebab tu Shaklee bagi banyak kelas dan latihan untuk kita mantapkan perniagaan dan ketahanan dari segi mental dan fizikal...

Jika ada yang berminat nak sertai Shaklee ni.. Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

Agen Shaklee Terbaik Anda
Nurul Husna
0132390653










No comments:

Post a Comment

meh komen skit (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...