Istimewa Dari Shaklee

Masuk bulan April semua kecoh pasal GST. Di TV, Radio, FB, Twitter dan macam-macam lain media bercerita pasal GST... Ada yang buruk ada yang baik...

Okeh, sekarang saya tak mahu cerita pasal GST. Apa yang saya nak cerita ialah pasal Promosi Shaklee bulan April ni... Shaklee bagi best price untuk best produk bulan ni.. sesuai utk yg menjaga kesihatan badan dari segi berat badan dan penjagaan hati... Hati sangat penting tau jangan dibuat main.. meh tengok promosi tu... 


haaa, dah tau kan. kalau ada yang nak order, boleh hubungi saya 0132390653. seeloknya wassap / telegram. saya akan layani message anda secepat mungkin. :) 

No comments:

Post a Comment

meh komen skit (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...