Seronoknya hari-hari dengan OsteMatrix....

Salam dan hi,
Nak cerita sikit pasal Ostematrix Shaklee ni. Kira macam testimoni dari diri sendiri dulu la sebelum dengar testimoni orang lain. Sebelum saya mengandung dan waktu-waktu remaja dulu saya kerap kena cramp atau kejang kaki. Selalunya waktu hujan la. Memang jenis tulang tak kuat. Naik tangga skit dh lenguh-lenguh kaki. Bila malam je kena la cari minyak panas untuk urut. Bila dah start mengandung, kawan-kawan bagitahu waktu mengandung kaki lagi cepat dan selalu cramp. Tambah pulak berat dah naikkan. Bebanan bertambah. So, saya pun beli la set hamil shaklee. Saya memang dah tau pasal shaklee lama dah tapi on off ambil sebab tak mampu lagi masa tu. Set hamil ni ada Ostematrix, B-Comp, Vitalea, Vita C, ESP. Saya cuma ambil Ostematrix, B-Comp, ESP dan tambahan OmegaGuard. Sebab apa tak ambil Vitalea dan Vita C? Nanti saya bagitahu sebabnya ye...

Ok, bila saya dah start consume set ni, apa yang saya dapat????

Waktu mengandung: 
#kuatkan tulang, tak ada lenguh2 kaki, tak selalu cramp, kadang-kadang sebulan tu mmg tak de langsung cramp.
#kuatkan rambut - rambut dah tak gugur.
#senang buang air besar. 
# tak sakit kepala (migrain)

Selepas bersalin:
#badan jadi kuat
#tak letih dan lebih bersemangat bila dah bekerja. (pergi balik kerja naik 2 kali tren dan kereta)

Nak alami perkara yang sama? Jom ambil vitamin Ostematrix.

Nurul Husna binti Abdul Razak
ID : 1077605
email : nurulhusna.ar@gmail.com
call/sms/whatapp : 0132390653




No comments:

Post a Comment

meh komen skit (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...